Investeer zonder zorgen in The View, met zekerheid op rendement

Investeren in The View? Een uitstekend idee! Dit nieuwbouwproject op een strategische plek in Leuven garandeert een interessant rendement als opbrengsteigendom. Bovendien beslis je zelf welke formule jou het beste past:

 • Instapklaar tweeslaapkamerappartement waarvan je de inrichting zelf naar je hand zet. 
 • All-inclusive businessflat : volledig ingericht tweeslaapkamerappartement, meteen klaar voor verhuur.

Oplevering 2023!

Instapklare appartementen

Hoogwaardige appartementen met twee slaapkamers en een aangename woonervaring. Strak, open en ruimtelijk. Met duurzame materialen en veel lichtinval. Om de beleving tussen binnen en buiten te versterken, lopen leefruimte en terras zonder niveauverschil in elkaar over. 


In een notendop

 • Doordachte afwerking en uitstekende lay-out
 • Volledig beglaasde leefruimtes met zuid- en westoriëntatie 
 • Flexibel aanpasbaar, goed voor levenslang wonen
 • Geen niveauverschil tussen terras en leefruimte

Bezoek het appartement

We verwelkomen je graag in ons gloednieuw ingericht appartement. Ervaar zelf het comfort van onze 2-slaapkamer appartementen.

Verhuur op eigen initiatief of via een verhuurservice

Een luxueuze flat op deze plek is geknipt voor zakenmensen die veel eisen stellen aan hun wooncomfort. Over het rendement op je investering hoef je je dus geen zorgen te maken. Bovendien heb je als investeerder de keuze uit zélf instaan voor de verhuur, of een verhuurservice inschakelen. In dat laatste geval geniet je een maximaal rendement met een minimum aan zorgen. Hiervoor kunnen we je in contact brengen met een professionele partner. 
 

Verzilver nú het verhuurpotentieel

 

 • Tijdloze en winstgevende investering
 • Doelgroep: zakenmensen en expats
 • Verkoop onder Wet Breyne, 21% btw op grond- en constructiewaarde
   

Onovertroffen ligging

Als je vastgoed koopt, geeft de locatie veelal de doorslag. Aan The View kan op dat vlak maar weinig tippen. De hippe stadswijk Tweewaters  ligt tussen de Dijle en de Vaart. Dicht bij alles wat je je maar kunt wensen. Een veelzijdige thuishaven én uitvalsbasis voor wonen, werken en vertier. Je profiteert dus van alles wat levendig Leuven te bieden heeft als stad. Tegelijk ben je omgeven door water, groen en veel open ruimte. Ideaal om je vrije tijd ontspannend of net actief door te brengen.

*21% btw op grond en constructie.  Project wordt verkocht onder de Wet Breyne.

Contacteer ons

Graag meer informatie of wens je een bezoek aan de ingerichte businessflat? Maak dan een vrijblijvende afspraak via het contactformulier om de mogelijkheden te bekijken.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Wil je op de hoogte gehouden worden van andere projecten?